Vraagprijs
VERKOCHT

Locatie
Pastorijstraat 17, 2382 Poppel

Woonoppervlakte
120 m2

Perceeloppervlakte
209 m2

Slaapkamers
3

Bouwjaar
1939

Renovatiejaar
2020

Over dit project

Onze woning aan de Pastorijstraat 17 te Poppel is per 1 augustus verhuurd.

Deze stadswoning werd eind 2019 aangeschaft en werd in zeer korte tijd volledig gerenoveerd, en het resultaat mag er absoluut wezen!

Deze volledig gerenoveerde stadswoning gelegen in het centrum van Poppel, op wandelafstand van winkels en andere faciliteiten. De totale oppervlakte van dit perceel bedraagt ca. 209 m².

Gelijkvloers:
Welkom in deze prachtig volledige gerenoveerde stadswoning. Via de inkomhal, welke voorzien is van een mooi natuurstenen vloer, betreedt u de woning van waaruit u toegang heeft tot de ruime woonkamer en eetkamer op een houtenvloer welke zorgt voor een aangename sfeer in de woning. Door de grote raampartijen zowel voor- achteraan in de woning, stroomt het licht binnen. Wanneer u de woning verder betreedt heeft u toegang tot de kelder, het gastentoilet en de open keuken. Deze is voorzien van de nodige toestellen: vaatwasser, koelkast, combi-oven en inductiekookplaat. De schuifpuien achteraan zorgen ervoor dat het terras één wordt met de keuken.

1ste verdiep:
Hier bevinden zich 3 slaapkamers allen voorzien van centrale verwarming, internet en TV-aansluiting waarvan 1 masterbedroom met een oppervlakte van ca. 16 m². De badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche (glazen douchewand in een stalen constructie wordt nog voorzen), toilet en een dubbele wastafel. Via een vlizotrap heeft u toegang tot de afgewerkte en volledig geïsoleerde zolder.

Tuin:
Vanuit de hals alsook vanuit de keuken betreedt u de tuin, nabij de keuken is er een overkapping voorzien. De buitenmuren van de keuken zijn hoogwaardig afgewerkt met een donkere houtsoort. Achter de woning is er een terras voorzien op klinkers, tevens is er een looppad voorzien op klinker tot achteraan het perceel. Het perceel is rondom afgesloten met een schutting alsook is er een houten poort voorzien welke u de toegang biedt tot de parking achteraan.

Potentieel is er een garage te voorzien achteraan het perceel, deze is reeds vergund. Bouwplannen zijn reeds op te vragen. Prijs is in overleg met de verkoper.

EPC: 180 kWh/m²

Bijzonderheden:
– Nabij het centrum van Poppel
– Volledig gerenoveerd in 2020
– Toegang met auto mogelijk achteraan
– Parkeerplaats vooraan & achteraan
– Mogelijkheid voor bouwen van een garage, reeds vergund en tegen meerprijs te voorzien
– Voorzien van centrale verwarming
– Overal dubbele beglazing met gedeeltelijk nieuwe PVC kozijnen en deuren

Kenmerken

Objectgegevens

Bouwjaar: 1939
Bewoonbare opp.: 120 m2
Perceelbreedte: 6 m
Perceeldiepte: 33 m
Gevelbreedte: 6 m
Woonkamer: 39 m²
Keuken: 11 m²
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 1
Tuin: Ja

Hoofdkenmerken

Dagvaarding uitgebracht: Neen
Verkavelingsverg.: Neen
Voorkooprecht: Neen
Stedenbouwkundige verg.: Ja
Stedenbouwkundige best.: Woongebied
EPC waarde: 483 kWh/m²
Overstromingsgevoeligheid: Geen

Ja, ik heb interesse in deze woning

Laat uw naam en e-mailadres achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.