Locatie
Gierlestraat, Baarle-Hertog

Bouwjaar
2020/2021

Over dit project

Prachtig afgewerkte nieuwbouw woningen met tijdloze architectuur op een rustige locatie vlak aan het centrum van Baarle-Hertog.

Volledig top afgewerkte halfopen BEN woningen met een bewoonbare oppervlakte van 179m² op een terrein van 316m² met ruim terras, toffe privatieve tuin én garage met automatische sectionaalpoort. Onder meer de open kwaliteitskeuken, grote ramen, 3 slaapkamers en een zolder ( met vaste trap ) die nog naar wens ingericht kan worden als 4e slaapkamer, dragen bij aan het zalige wooncomfort. De afwerkingsbudgetten zijn ruim zodat u kwaliteitsvol kan afwerken naar eigen smaak.

Dankzij de BEN norm voldoet uw nieuwe woning aan de nieuwste energie eisen en kan u zorgeloos genieten in alle comfort. Tevens bespaart u door de BEN norm 5 jaar lang 50% op uw onroerende voorheffing. Extra leuk meegenomen.

De woningen zijn voorzien van zonnepanelen (incl. in de prijs) en vloerverwarming.

Gelijkvloers:

Via de ruime inkomhal heeft u toegang tot het trappenhuis en gastentoilet, anderzijds biedt deze toegang tot de leefruimte. De ruime woonkamer van ca. 30.5 m² voor Lot A en ca. 37 m2 voor Lot B met open keuken van ca. 15 m2 baadt in het licht door de grote raampartijen welke ook het gevoel geven dat je deels buiten leeft. Verder beschikt deze gelijkvloers over een berging met wasplaats en een achter inkom welke toegang biedt tot de ruime tuin.

Verdieping:
De eerste verdieping omvat een ruime overloop met een vaste trap naar de zolder, 2 ruime slaapkamers en een masterbedroom met ensuite dressing. De badkamer wordt voorzien van een ligbad, douche en een dubbele wastafel. Op de verdieping is tevens een toilet voorzien.

Zolder:
De zolder werd opgedeeld in twee delen, één gedeelte is bestemd als technische ruimte en de andere ruimte kan naar eigen wens ingedeeld worden. De totale vloeroppervlakte bedraagt zo`n 44.8 m2.

Tuin:

Achteraan is een ruime tuin voorzien van een garage met elektrische poort en zij inkom. Aan de zijkant van het perceel worden klinkers voorzien. Vooraan de woning wordt een beukenhaag voorzien, aan de zijkant van het perceel wordt een schutting voorzien van houten in een betonnen constructie.

Bijzonderheden:

  • Gebouwd volgens BEN-norm
  • Isolatienorm volgens de laatste voorschriften
  • Mogelijkheid om woning naar eigen smaak af te werken
  • Garage achteraan wordt voorzien
  • Grondaandeel volgens registratierecht en constructie aan 21% BTW!

Bel nu onze makelaar voor een afspraak zodat wij u het lastenboek en de plannen kunnen toelichten!

TOT BINNENKORT IN UW NIEUWE THUIS TE BAARLE !

nieuwbouw@hillewaere.be of bel ons nu op 014/45.10.11

Kenmerken

Objectgegevens

Bouwjaar: 2020/2021
Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 1
Tuin: Ja

Hoofdkenmerken

Dagvaarding uitgebracht: Neen
Verkavelingsverg.: Neen
Voorkooprecht: Neen
Stedenbouwkundige verg.: Ja
Stedenbouwkundige best.: Ja
Stedenbouwkundige best.: Ja

Ja, ik heb interesse in deze woning

Laat uw naam en e-mailadres achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.